...

Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

“Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” hükümleri uyarınca 20222023 EğitimÖğretim Yılı GÜZ yarıyılında  yatay geçiş yoluyla kabul edilecek öğrencilere ait başvuru sonuçları aşağıda paylaşılmıştır.

Kurumlar arası (GNO ile) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Aynı Diploma Programı içerisinde Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Genel Not Ortalaması ile Yatay Geçiş Sonucu kayıt hakkı kazanan öğrenciler 29.08.2022-02.09.2022 tarihleri arasındaMerkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde - 1) ile kayıtlar  05.09.2022- 15.09.2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde; 4 fotoğraf, kimlik fotokopisi ve kayıtlı olduğu Üniversiteden alacağı Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur yazısı ile aşağıda belirtilen birimlerde kayıt yaptırabilirler.