...

"SLB İşe Alım Fırsatları ve Kariyer Olanakları" Öğrenci Sektör Buluşması

9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 13.00’da SLB şirketi tarafından “SLB İşe Alım Fırsatları ve Kariyer Olanakları” konulu etkinlik, Adana Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe SLB adına Türkiye İşe Alım Koordinatörü Dilan ABAY, İşe Alım Asistanları Gamze YILDIRIM ve Umutcan DOĞRUCU, ayrıca okul yönetimi, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konuşmasında Dilan ABAY, “SLB (eski adıyla Schlumberger) 1926 yılında kurulmuş, Fransa merkezli birçok uluslu şirkettir ve küresel petrol sahası hizmetleri alanında lider olarak kabul edilir. Şirket, özellikle petrol ve gaz keşfi ve üretimi için gerekli teknoloji, bilgi işlem ve proje yönetimi çözümleri sağlamakta uzmanlaşmıştır. Paris, Houston, Londra ve Lahey olmak üzere dört ana ofisi bulunan SLB, dünya çapında 120'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Şirket, sürdürülebilirlik ve çevre dostu enerji çözümleri konusunda da yenilikler sunarak, enerji endüstrisinin dönüşümüne katkıda bulunmaktadır.” şeklinde şirket hakkında bilgiler verdi.

Sonrasında şirketin özellikle Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Makine ve Otomotiv Programı öğrencilerine sunduğu istihdam olanakları, işe alım süreçleri çalışma şartları, yeni işe başlayanlara yönelik yurt dışındaki eğitim merkezlerinde oryantasyon eğitimi verildiği hakkında açıklamalarda bulundu. Etkinlik sonrasında öğrencilerden CV leri alındı.