KARİYER GÜNÜNDE BULUŞUYORUZ

Çukurova Üniversitesi, Adana Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, Kariyer Gününde Buluşuyoruz etkinliği, 02 Haziran 2023 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter ÜNLÜKAPLAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nuriye SAY, Adana MYO Öğrenci Temsilcisi Yardımcısı Nurten GÜNEY, Yüksekokul akademik-idari personel ve öğrencilerimizin katılımıyla başlamıştır. Etkinliğe Microfost Türkiye CFO’su Nursel GÜL, Kariyer.net Eğitim Danışmanı Merve NOYAN ORAL, Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Bora KOCAMAN, Çukurova Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat TORUN ve TEMSA İnsan Kaynakları Müdürü Zehra ÜREL konuşmacı olarak katılmışlardır. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter ÜNLÜKAPLAN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nuriye SAY ve Adana MYO Öğrenci Temsilcisi Yardımcısı Nurten GÜNEY açılışta konuşma yapmışlardır.