2022-2023 Sezonu

2022-2023 EĞİTİM-ÖGRETİM YILI

ADANA MYO FUTBOL TURNUVASI

OYUN KURALLARI

• Müsabakalar eleme usulüne göre programda belirtildiği şeklinde oynatılacaktır.
  • Müsabakalar Adana Meslek Yüksekokulu futbol sahasında ve Futbol Oyun Kurallarına göre yapılacaktır.
  • Müsabakalar 2x25 dakika devre arası 10 dakika üzerinden oynatılacaktır. Ofsayt kuralı uygulanmayacaktır.
  • Müsabakaların beraberlikle sonuçlanması durumunda seri penaltı atışlarına gidilecektir.
  • Müsabakalardan ihraç edilen sporcular turnuva süresince oynamazlar. Ancak bir müsabakada iki sarı kart nedeniyle oyundan ihraç edilen sporcular hakem raporunda belirtilen ilk resmi müsabakada oynamazlar.
  • Takımlar 12 sporcu, 1 takım sorumlusundan (Öğretim Elemanı) oluşur. Oyun 1 tanesi kaleci olmak üzere 6 oyuncu ile oynanacaktır. Eğer takımlardan birinde 4 oyuncudan az olursa o maç başlatılamaz.
  • Her takım en fazla 4 yedek oyuncu değiştirme hakkına sahiptir.

Elektronik Teknolojisi - İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi A

Elektronik Teknolojisi